W tym odcinku GOSIA MOLSKA
Producentka topowych programów kulinarnych, reżyserka, scenarzystka, podróżniczka, niebywała osoba, z niesamowitą energią, którą zaraża dookoła.
Na moment wskakuje z podcastem po polsku ponieważ, w końcu po kombinacji wielu terminów spotkaliśmy się z Gosią Molską. A przypomnę, że rozmawiam z osobami którzy są mistrzami w tym co robią. Rozmowy bez zadęcia, na luzie. I jeśli chodzi o wyluzowswnie to Gosia w świecie naszej polskiej przestrzeni kulinarnej mogła by się bić spokojnie o złotą patelnie.
W naszej rozmowie o tym:
- Jak powstawały pierwsze programy kulinarne w Polsce.
- Dlaczego rypnął się świat programów kulinarnych? I czy zatem jest sens nadal robić programy typu food skoro wszystko już było,
- Jaka jest przyszłość konceptu kulinarnego?
- Czy zwiedzanie świata z kamerą, to rodzaj terapii?
- Dlaczego Gosia gardzi restauracjami z gwiazdkami?
- Czy finedining może inspirować w realizacji telewizyjnej programów.
- I także o tym, zawsze powinniśmy iść za pragnieniami, a wtedy się wydarzą. Zreszta posłuchajcie sami.
ENJOY